mijn cadeautje van de zaak

Cadeautje van de Zaak,  ons online keuzeconcept 2.0, is het hele jaar door inzetbaar.  Er zijn vele toepassingen. Niet alleen rond kerst en eindejaar, maar net zo goed als (sales) incentive, bij klachtenafhandeling, om een boodschap extra onder de aandacht te brengen of als bedankje voor relaties of medewerkers. Je geeft er – letterlijk – een cadeautje mee weg. Dat scoort!

Er zijn tal van keuzeconcepten. Waarom zou je voor dat van ons kiezen? Omdat wij er voor zorgen dat jij als gever en degene aan wie jij het geschenk geeft, rondom tevreden  zullen zijn. Wij nemen je veel werk uit handen, verzorgen alles tot in detail, en dat is dat beetje extra dat je behaalt met Cadeautje van de Zaak.

Loyaliteit telt. Of het nu is om nieuwe relaties en medewerkers te werven of de band met bestaande te behouden en te verstevigen. Het geven van een cadeautje kan die loyaliteit ondersteunen. Een cadeau is immers een tastbaar dank-je-wel waarmee je je waardering richting de ontvanger toont. In onze shop heeft iedereen keuze te over uit talloze A-merken en eigen merken.

Er zijn tal van keuzeconcepten. Waarom zou je voor dat van ons kiezen? Omdat wij er voor zorgen dat jij als gever en degene aan wie jij het geschenk geeft, rondom tevreden  zullen zijn. Wij nemen je veel werk uit handen, verzorgen alles tot in detail, en dat is dat beetje extra dat je behaalt met Cadeautje van de Zaak. Waarom zou je voor minder gaan? Wij zorgen ook voor de persoonlijke touch, en dat maakt van een geschenk een relatie- of kerstgeschenk.

Vraag een demo aan of login voor een demo. Neem contact op met BeGlobal en we helpen je verder.